Hopp til innhold
Oslo-politiet bekrefter funn av en død person utenfor Mor go´hjertas barnehage i Oslo.

Død kvinne funnet ved barnehage i Oslo

Store politistyrker rykket ut til Mor Gohjertas barnehage på Bjølsen i Oslo etter at en forelder fant en død kvinne innenfor gjerdet ved levering av barn.

Av: Trine Jonassen
09.02.2015

Oslo-politiet bekrefter at en død kvinne i femtiårene er funnet ute på barnehagens eiendom.

– Det er funnet en død person ved barnehagen og vi sender ut etterforskere for å undersøke saken, sier vaktleder ved kriminalvakta, Nina Aure til TV 2.

– Dette er så langt ikke noe vi anser som mistenkelig, sier Aure.

Vitner forteller til TV 2 at store politistyrker var på stedet ved 09.30-tiden mandag morgen og at de dro en presenning inn på barnehagens område.

Det var en forelder som skulle levere barn, som fant en død person inne på området til Mor Gohjertas barnehage på Bjølsen i Oslo i morges, får Dagbladet opplyst på åstedet.

Politiet sperret av et område og dekket til den døde med en presenning.

Nina Aure, vaktleder på Kriminalvakta i Oslo-politiet, opplyser til Dagbladet ved 13.30-tiden at den døde er identifisert og at pårørende er varslet.

– Det var en kvinne i 50-årene som ble funnet død. Det er ingen grunn til å anta at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet, sier vaktlederen.

Tags:

På forsiden