Hopp til innhold

Gutt (4) skal ha blitt voldtatt i barnehage

Av: Redaksjonen
18.04.2016

En mann i 30-årene ble nylig pågrepet av politiet. Han er siktet for å ha voldtatt en fire år gammel gutt i en barnehage i Bergen, skriver Bergensavisen.

Mannen skal i flere år ha vært tilknyttet forskjellige barnehager i Bergens-området, får BA opplyst. Mandag ble han fremstilt for varetektsfengsling.

Politiet etterforsker hendelsen som en grov voldtekt fordi fornærmede er under 14 år, skriver BA.

Etter pågripelsen skal politiet ha beslaglagt siktedes private datamaskin. På bakgrunn av razziaen er han siktet for å ha lastet ned overgrepsbilder av barn på internett gjennom en årrekke.

Politiadvokat Eli Valheim ønsker ikke å kommentere saken, og viser til at fengslingsmøte mandag ble holdt for lukkede dører.

På forsiden