Hopp til innhold

Barna i Slangsvold barnehage i Fredrikstad fikk levert ferske boller og kringle av en snill pappa om morgenen i går, bare fordi kongen vår hadde bursdag.

Hurra for kongen!

21. februar fylte Hans Majestet Kong Harald 80 år. Det gikk ikke upåaktet hen i barnehagenorge, og dagen ble markert med god mat, sang, salutter og lek.

Av: Trine Jonassen
22.02.2017
Privat

I Hola Barnehage i Oslo, feiret barn og voksne Kong Haralds 80-årsdag ute på lekeplassen. Det norske flagg vaiet høyt over barn og voksne hele dagen, og det ble bursdagssang på spansk og norsk.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

– Sammen lagde vi en fantastisk sandkake til kongen med norske flagget som pynt, forteller pedagogisk leder i Hola barnehage, Laura Díaz del Castillo.

– Det var jo kongens bursdag, og dette måtte feires. Flagget ble heist og navneskilt ble hengt opp utenfor døra. Barna hørte salutter fra kanonene i gamlebyen i Fredrikstad med hele 21 smell! sier Hege Balterzen i Slangsvold barnehage.

– Vi spiste boller og vafler ute i det deilige været og snakket om hvor heldige vi er som har en så snill og klok konge, sier Balterzen og gratulerer kongen med gårsdagen på vegne av hele barnehagen.

På forsiden