Hopp til innhold

Etter en møysommelig runde med mange gode navn på blokka kom juryen til slutt frem til følgende fem finalister som nå kjemper om å bli "Årets barnehageinspirator 2017": Jan Ingar Båtvik ved HiØ, Agnes Margrete Bjorvand (47) ved UiA, Gjertrud Stordal (45) ved DMMH, Randi Elisabeth Nordlie (52) ved HVL og Monika Röthle (65), UiS

Foto: Illustrasjon av Stine Limoseth

Fristen nærmer seg; har du stemt på din favorittlærer?

– Det er et svært jevnt løp, sier Iris Lyngmo i PBL.

Av: Trine Jonassen
25.04.2017

Fem populærere lærere fra fem av landet barnehagelærerinstitusjoner ligger i skrivende stund tet i tet i kampen om å bli «Årets barnehageinspirator 2017».

Det er PBL som deler ut prisen annen hvert år til en lærer som utmerker seg i sin undervisning. Det er studentene som har nominert favorittlærerne sine.

Fristen for å stemme går ut ved midnatt søndag 30. april, så har du ikke stemt enda, er det bare å hive seg rundt.

Her er de nominerte:

TRYKK HER for å stemme på din favoritt!

Kommunikasjonsrådgiver Iris Lyngmo i PBL.
Foto: Frode Antonsen

Kommunikasjonsrådgiver Iris Lyngmo i PBL, sier at det er svært jevnt blant de fem.

– Foreløpig har vi ingen klar leder, så nå teller alle stemmer, sier Lyngmo, som er fornøyd med engasjementet rundt de fem nominerte.

Når avstemningen er avsluttet, vil juryen, som består av styreleder i PBL, Eirik Husby, leder av Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet, Silje Marie Bentzen og professor ved NLA Høgskolen i Bergen, Gunhild Hagesæther. Årets barnehageinspirator skal i år deles ut under PBLs landsmøte på Gardermoen 29. mai i år.

– Vi sitter igjen med fem sterke kandidater som studentene setter stor pris på, sa Eirik Husby under lanseringen av prisen.

På forsiden