Hopp til innhold

Innbyggere i Fet stiller mistillitsforslag mot rådmannen .

Foto: Skjermdump

Innbyggere fremmer mistillit mot rådmannen etter tvangsflytting av barnehagebarn

Innbyggere i Fet stiller mistillitsforslag mot rådmannen etter at kommunen denne uka vedtok å holde fast på et vedtak om flytting av 23 barn ved Garderåsen barnehage.

Av: Redaksjonen
02.03.2017

Det skriver Romerikes Blad.

– Rådmannen har ansvaret for å legge et grunnlag for gode politiske prosesser. Det mener vi ikke er gjort i denne saken, sier Daniel Mohn-Reinaas i foreldregruppa til avisa.

Det var i desember at Fet kommune vedtok en virksomhetsoverdragelse av 48 barnehageplasser i Garderåsen barnehage til den nye private barnehagen i nye Fet arena fra høsten neste år. Dette for å frigjøre plasser til Garderåsen skole som har det trangt.

Saken skal ha blitt lagt inn under budsjettbehandlingen før jul.

Ordfører i Fet kommune, John Harry Skoglund (Ap), mener reaksjonene mot kommunen har gått for langt.

– Når det gjelder denne saken, vil jeg understreke at det ligger et lovlig kommunestyrevedtak til grunn, sier han til Romerikes Blad.

Rådmann Trine Wikstrøm ønsker ikke å kommentere mistillitsforslaget i Romerikes Blad.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

På forsiden